Наши спортисти са инвалидитетом још једном су нас обрадовали својим наступом и оствареним резултатима у међународној конкуренцији.

  На „Спортским играма Оазе“ у Сарајеву, запаженој манифестацији која је одржана протеклог викенда и која се одржава већ 9 година заредом а окупља неколико стотина учесника из више земаља са простора региона али и целе Европе Београд је представљало осам такмичара, и сваки од њих је изборио медаљу а укупно су освојили чак 11 одличја.

  Најуспешнија међу девојчицама и дечацима била је Ивана Стефановић која се окитила са 4 медаље у пливању, куглању и стоном тенису,  док су Томислав Мартић и Владимир Дробац освојили медаље у куглању односно стоном тенису. Наташа Бојанић је била најуспешнија у пливању док је Павле Павловић био представник наше екипе у МАТП програму.

  Иначе, учешће наших спортиста омогућено је заваљујући разумевању и подршци Града Београда, преко Секретаријата за спорт и омладину и Секретаријата за социјалну заштиту док је носилац организације  био  Спортски савез особа са инвалидитетом Београда.

  Prijatelji

   

  © 2017 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.