СПОРТИСТИ БЕОГРАДА НА ИГРАМА У САРАЈЕВУ

  Већ пету годину за редом наши млади суграђани са инвалидитетом са својим спортским учитељима и пратиоцима путује у Сарајево, где ће у дане викенда представљати Београд на ваћ традиционалним сусретима „Спортске игре ОАЗЕ 2018“ које организује истоимена организација домаћина.

  Ова манифестација одржава се већ девету годину заредом, намењена је особама са интелектуалним тешкоћама, деци и младима пре свега, и окупља неколико стотина учесника из земаља региона али и других држава Европе а на њима су већ неколико година радо примани и гости из нашег Града.

  Носилац организације наше екипе је Спортски савез особа са инвалидитетом Београда а њихово је учешће омогућено захваљујући разумевању и подршци Града – секретаријата за спорт и омладину и секретаријата за социјалну заштиту. Ове године они ће нас предстaвљати у (4) четири од укупно (6) шест дисциплина програма – пливање, стони тенис, куглање и боћање – и као што су нас увек до сада знали обрадовати освојеним медаљама очекујемо да успешни резултати ни ове године неће изостати.

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.