НА ОТВАРАЊУ ДЕЧЈЕГ САЈМА И НАШИ НАЈМЛАЂИ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

   

  Изузетно популарна приредба која се организује већ 21. годину заредом, одржана је у октобру од 5 до 7 „ Дечји сајам , који онима којима је намењен посебно у сећању остаје по изузетно занимљивим и разноврсним садржајима забавног, културног и спортског карактера.

  Већ по традицији на отварању ове манифестације учествују и најмлађи суграђани са инвалидитетом па њихово присуство ни ове године није изостало – око 10 девојчица и дечака из Завода у Звечанској и поделило је са посетиоцима радост игре на спортском полигону и имало прилику да ужива у богатој понуди и посебно за њих припремљеним лепим поклонима.

  Носилац организације њиховог присуства на Сајму био је као и увек до сада Спортски савез особа са инвалидитетом Београда уз подршку Секретаријата за социјалну заштиту а, иначе, манифестацију је отворио Министар спорта и омладине Вања Удовичић, а прилику да Савез представи на отварању манифестације имала је и наша сарадница Јелена Радивојевић.

  Програм на полигону је водиле су сараднице Јелена Радивојевић и Весна Коцић, уз помоћ волонтерке Дејане Петровић, превоз деце је поверен „ТТим превозу“ а за све малене је организатор обезбедио пригодне поклон пакетиће.

  Полигон је маленима са инвалидитетом био на располагању од 14,30 до 15,30 сати и свеукупно се може оценити сасвим задовољавајућим.

   

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.