У четвртак 20.8.2020.године, са почетком у 9 часова, на Ади Циганлији у организацији Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда, и под покровитељством Скупштине града Београда - Секретаријатa за спорт и омладину, биће одржано Првенство Београда у стоном тенису.

  Првенство се одржава у појединачној конкуренцији 

   

  ТАКМИЧАРИ-КЕ ЋЕ БИТИ ПОДЕЉЕНИ У 3 ГРУПЕ И ТО :

   

  Прва група : такмичари-ке у колицима (разврстани у класе 1-5 по међународној класификацији)

  Друга група : такмичари-ке који се такмиче стојећи (класа 6-10 по међународној класификацији, тј. ампутирци - тешка оштећења доњих екстремитета и др, инвалиди церебралне и дечије парализе, инвалиди тзв. ˝les autres˝ - са разним већим укочењима и сл.  по међународној класификацији). 

   

  Уколико се у некој од 1-10 класе ( по међународној класификацији пријави 6 и више такмичара-ки, стручна комисија такмичења може формирати и више група такмичара-ки.

  Група у појединој класи ће наступити у колико има најмање 5 такмичара (тада се деле три медаље) а ако има 6 или више такмчара додељује се 4 медаље ( две бронзе). Стручна комисија такмичења задржава право измена уколико се на дан турнира не појаве сви пријављени такмичари. 

  мушкарци : Т6- 8 (6-8 услов, најмање 5 такмичара) 

  мушкарци : Т9-10 

          жене: Т1-5  (1-2 услов најмање 5 такмичара)

          жене: Т6-10

   

  Трећа група:  општа категорија

   

  Четврта група: особе са интелектуалним тешкоћама

   

  Пета група: особе оштећеног вида

   

  Шеста група: особе оштећеног слуха

   

  ПРИЈАВЕ ТАКМИЧАРА: Најкасније до 18. 8. 2020.путем мејла у формулару за пријаву. НАГРАДЕ : Три првопласирана такмичара у свакој категорији биће награђени медаљом и дипломом Првенство ће бити одржаноу прилагођеним условима који су у складу са свим мерама које су препоручене од стране Кризног штаба Владе Републике Србије.

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.