На базену Милан Гале Мушкатировић, 24. 09. 2020.године одржано је Првенство Београда у пливању за особе са инвалидитетом. 

   

  Такмичење је одржано у организацији Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда, у складу са препорукама Владе и Кризног штаба, а под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину и Секретаријата за социјалну заштиту града Београда. 

   

  Такмичари су се надметали у тркама на 50 м ( слободни стил, прсно и леђно ) и 100 м ( слободни стил ). Титулом првака Београда, у својим категоријама, окитили су се : Филип Граовац, Марковић Слободан, Бојан Ранђеловић, Славица Нета, Вељковић Елена, Стаменовић Тијана, Мркић Небојша, Деспотовић Игор, Чолић Ненад и Јевтић Јеврем.

   

  Тренутна ситуација услед епидемије вирусом Ковид 19, утицала је на слабији одзив такмичара. Од организација наступале су : Удружење „ Живимо заједно „, Спортско друштво слепих „ Напредак „, Клуб „ Младост „, Удружење „ Дунав „, Удружење МНРО Звездара, као и корисници Програма пливања Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда.

   

  Meдаље победницима додељивали су : Весна Зирић из Секретаријата за спорт и омладину града Београда, Велимир Кнежевић, председник Спортског савеза ОСИ Београда, као и генерални секретар Савеза - Немања Радовић.

   

  БИЛТЕН ПРВЕНСТВА БЕОГРАДА У ПЛИВАЊУ ЗА ОСОБЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ 2020..

   

   

  Београд, 24. 09. 2020.

   

   

   

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.