Центар за нове идеје, у партнерству са Спортским савезом особа са инвалидитетом Београд, у среду 7. јуна 2023. год., организује манифестацију ДругАчији 2023. Манифестацијом се отвара Лето на Ади за особе са инвалидитетом, а организује се на Ади Циганлији (Терапијски врт и терени за ОСИ) са почетком у 10 часова.

  На свечаном отварању ће бити председник Спортског Савеза Особа са инвалидитетом Београда и параолимпијац Драженко Митровић, вицешампионка Европског првенства у каратеу 2023. Тијана Стаменовић и Горан Шеховић испред Центра за нове идеје. Манифестацију ће отворити представник Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије.

  Циљ манифестације је да се  особама са инвалидитетом, побољша психофизичко стање бављењем спортско-рекреативним активностима у природи. На свечаном отварању присутним учесницима ће се обратити промотери пројекта. Манифестацију ће свечано отворити представник Министарства за рад запошљавање борачка и социјална питања.

  Програм учесницима пружа могућност такмичења у разним дисциплинама које су прилагођене особама са инвалидитетом: шах, баскин – инклузивна кошарка, стони тенис, пикадо и боћање за ОСИ, фризби, карате, бадминтон, а предвиђен је и јога час и Bibushkin фризбијада.

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.