Спортски савез особа са инвалидитетом Београда је организатор првенства Београда у атлетици 25. 04. 2024, са почетком у 10,00 часова (долазак и пријаве такмичара до 09:30), на Стадиону Републичког завода за спорт и медицину спорта  (Кнеза Вишеслава 72)

   

   

  ДИСЦИПЛИНЕ:

  ·         100м,

  ·         400м,

  ·         бацање кугле

  ·         скок у даљ

   

  *Напомена - молимо вас да не пријављујете такмичаре у дисциплини 400м уколико нису утренирани, јер ова дисциплина захтева добру физичку припрему и у супротном може угрозити здравствено стање такмичара); такмичари имају право на два пробна и три званична бацања (скока).

   

  Један такмичар може да наступи максимално у две дисциплине.

   

  За такмичаре који су тренирали, прошли основни тренажни процес - обуку у бацању копља, чуња и диска, одржаће се такмичење и у овим дисциплинама.

   

  У случају да у једној категорији нема довољан број такмичара (минимум 3), долази до спајања категорија у оквиру исте врсте инвалидности  или исте дисциплине.

   

  Право наступа имају особе са инвалидитетом, чланови београдских спортских клубова и спортских удружења особа са инвалидитетом, као и особе са инвалидитетом са трајним и привременим пребивалиштем у Београду. Особе са инвалидитетом које немају пребивалиште у Београду, нити су чланови неког од београдских спортских клубова или удружења за ОСИ могу се такмичити ван конкуренције.

  Организатор има право да затражи доказ о инвалидности за сваког пријављеног такмичара.

   

   

  Свим учесницима желимо пуно успеха!

   

   

   

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.