Уважени пријатељи и сарадници, 

  Пре  четири  године, почетком априла месеца, заувек нас је напустио наш велики другар, свестрани и успешан спортиста, у куглању и голбалу посебно,  Марко Лазић, иначе члан Клуба слепих и слабовидих «Напредак»,  и на иницијативу бројних припадника пре свега његове генерације, Спортски савез особа са инвалидитетом Београда, тим поводом и у знак сећања на овог омиљеног младог човека, организује меморијални спортски турнир који и носи његово име.

  Турнир се организује у малом фудбалу, дисциплини коју је и Марко волео, а ове ће године бити одржан у суботу 14.априла . на теренима Аде Циганлије, са почетком од 10,00 сати – позивамо Вас да узмете учешће у овој приредби, било на начин да екипа из Ваше средине игра на турниру било да својим присуством и навијањем пружимо подршку и одамо почаст преминулом другару. 

  Напомињемо да екипе имају по 6 играча ( пет и голман) на терену и пожељно је  у  саставу екипа имати припаднике оба пола, како би се сви равноправно могли укључити – молимо Вас да своју пријаву доставите најкасније у среду , 11. априла до 10,00 сати како би смо благовремено могли извршити неопходне припреме. 

  Захваљујемо на разумевању и сарадњи.

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.