Izveštaj sa manifestacije povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom

   

  U sportskoj hali “Aleksandar Nikolić” u četvrtak 6. decembra održana je manifestacija povodom međunaronog dana osoba sa invaliditetom.

  Veliki broj mladih sa invaliditetom okupio se da zajedno proslavimo ovaj dan kao i da učestvujemo u zajedničkim sportskim aktivnostima. Svi učesnici su imali mogućnosti da se oprobaju u raznoraznim aktivnostima pa možda i da po prvi put probaju golf, karling, sedeću odbojku i poligone koji su bili prilagođeni svim vrstama invaliditeta. A na kraju su svi dobili medalje.

  Najmasovnji su bili iz Dnevnih boravaka Šekspirova, Diljska, Kornelije Stanković, Čukarica, Borska, Voždovac, Mladenovac, Obrenovac, a po prvi put su nam se pridružili i iz dnevnog boravak iz Sopota. Sa nama su zajedno bili i naši uspešni sportisti Draženko Mitrović, Željko Dimitrijević, Saška Sokolovm Dušan Matijašević, kao i stipendisti saveza mladi i perspektivni sportisti Šćepan Zorić, Nikola Spajić i Stefan Đukelić.

  A podršku su nam pružili student sa fakulteta Singidunum i sa fakulteta za sport i fizičko vaspitanje čiji su student volontirali na manifestaciji i pomogli da sve prođe u najboljem mogućem redu.

  Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu, Sekretarijata za socijalnu zaštitu.

   

  Izveštaj (pdf)

   

  Za stručnu Službu:

  Jelena Radivojević

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.