Манифестација поводом међународног дана жена - извештај

   

  Друштво за спорт и рекреацију инвалида општине Звездара у сарадњи са Спортским савезом особа са инвалидитетом Београда организовао је већ традиционалну манифестацију поводом међународног дана жена која се одржала у сали СЦ «Олимп Звездара» у петак 8. марта. На манифестацији је учествовало око 80 особа са инвалидитетом, а најбројнији су били из удружења Живимо заједно, Мнро звездара и Специјалне болнице за церебралну парализу и развојну неурологију као и наравно од домаћина ДСРИ Звездара.

  Учесници су имали прилику да учествују у интересантним спортским активностима које су биле реализоване, а игре су осмишљене на занимљив и једноставан начин тако да су све особе са инвалидитетом без обзира на врсту инвалидитета могле да учествују. По први пут смо имали и презентацију бадминтона у чему су нам помогли пријатељи из бадминтон савеза Београда.

  На манифестацији су нас подржали представници Спортског савеза инвалида Србије , Повереника за заштиту равноправности и многобројни пријатељи Друштва и Савеза.

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.