Уважени пријатељи и сарадници,

   

  Пре неколико година, почетком априла месеца, заувек нас је напустио наш велики другар, свестрани и успешан спортиста, у куглању и голбалу посебно, Марко Лазић, иначе члан Клуба слепих и слабовидих «Напредак», и на иницијативу бројних припадника пре свега његове генерације, Спортски савез особа са инвалидитетом Београда, тим поводом и у знак сећања на овог омиљеног младог човека, организује меморијални спортски турнир који и носи његово име.

  Турнир се оорганизује у малом фудбалу, дисциплини коју је и Марко волео, а ове ће године бити одржан у суботу 6.априла . на теренима Аде Циганлије, са почетком од 11.00 сати (окупљање до 10:30)– позивамо Вас да узмете учешће у овој приредби, било на начин да екипа из Ваше средине игра на турниру било да својим присуством и навијањем пружимо подршку и одамо почаст преминулом другару.

  Напомињемо да екипе имају по 6 играча ( пет и голман) на терену и пожељно је у саставу екипа имати припаднике оба пола, како би се сви равноправно могли укључити. Молимо вас да нам пријавите екипу како би могли на време обавити све потребне припреме.

   

  Захваљујемо на разумевању и сарадњи.

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.