НА ОТВАРАЊУ ДЕЧЈЕГ САЈМА И НАШИ НАЈМЛАЂИ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

   

  Већ по традицији на отварању ове манифестације учествују и најмлађи суграђани са инвалидитетом па њихово присуство ни ове године није изостало –28 девојчица и дечака из Дома у Звечанској и Специјалне болнице у Сокобањској поделило је са посетиоцима радост игре на спортском полигону и имало прилику да ужива у богатој понуди и посебно за њих припремљеним лепим поклонима.

  Носилац организације њиховог присуства на Сајму био је као и увек до сада Спортски савез особа са инвалидитетом Београда уз подршку Секретаријата за социјалну заштиту.

  Програм отварања пролећњег Дечјег сајма одржан је у петак, 5.априла у 14,30 сати, укупно је било у организацији Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда28 – 12 из Дома а у Звечанској и 12 из Специјалне болнице у Сокобањској а на полигону се придружило и још 4 малишана из круга случајних посетилаца а који су иначе наши корисници Савеза . Што је до сада највећа посећеност наших корисника од када учествујемо на Дечијем сајму.

  Програм на полигону је водила Јелена Радивојевић уз асистенцију сарадника Александра Пиљака и влонтера Јује Мијагија , а за све малене је организатор обезбедио пригодне поклон пакетиће. Полигон је маленима са инвалидитетом био на располагању од 14,30 до 15,30 сати и свеукупно се може оценити сасвим задовољавајућим.

   

   

   

   

   

  У Београду, 9.4. 2019.г.

  За стручну службу
  Јелена Радивојевић

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.