U četvrtak 27.06.2019.god., na jezeru „Duboki potok“ u Barajevu, u organizaciji Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda, održano je gradsko takmičenje u sportskom ribolovu. Na ovoj manifestaciji je učestvovao 31 takmičar. Pokrovitelj takmičenja bili su Sekretarijati za sport i omladinu i Sekretarijat za socijalnu zaštitu.

  U lovu ribe udicom na plovak najuspešnija je bila ekipa Društva za sport i rekreaciju invalida Čukarice ispred Sportskog udruženja osoba sa invaliditetom Zemuna i Društva za sport i rekreaciju invalida opštine Zvezdara. U pojedinačnoj konkurenciji najuspešniji je bio član Čukarice - Nenad Кostadinović, srebrnu medalju zasluženo je osvojio Domonji Radoslav iz Zemuna, dok je bronza pripala Luki Кostadinoviću.

  U kategoriji osoba sa intelektualnim teškoćama, u nadmetanju koje je usledilo nakon uspešno realizovane škole ribolova, najviše umeća je pokazao Vuk Pavlović korisnik Dnevnog boravka iz Mladenovca. Nešto manje uspeha imala je Mirjana Ivanović korisnik Dnevnog boravka „ Sunce „, dok je treće mesto zasluženo pripalo Vasiljević Stefanu korisniku Dnevnog boravka u Šiljakovcu. Najuspešniji kolektiv bio je Dnevni boravak „ Sunce „.

  Pored navedenih predstavnike na takmičenju imali su i Udruženje MNRO Zvezdara u Dnevni boravak Čukarica.

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.