Већ по традицији се у ове претпразничне дане још једном подсетимо свега што смо у току године чинили истакнемо све позитивно и најзаслужније за успехе који су постигнути и захвалимо онима који су нам тај период учинили да се осећамо испуњени радошћу и поносом.

   

  Тако ће и ове године, у уторак 24.децембра, са почетком од 13,00 сати,  у свечаној сали Скупштине Града, у здању Старог двора, како и приличи бити проглашени најбољи спортити са инвалидитетом Београда за 2019.г. и заслужена ће признања бити уручена најуспешнијима – спортисткињи и спортисти, колективу и младом спортисти, као и њихови тренери,  али истакнути и сви остали вредни резултати који су били од значаја за наш Град и Србију.

   

  Такође, имајући у виду да остварени резултати не би могли бити постигнути без одговарајуће подршке и помоћи, признања ће овом приликом бити уручена и колективима и појединцима који су дали посебан допринос на том плану.

   

  Организатор ове по много чему јединствене свечаности је Спортски савез особа са инвалидитетом Београда а обзиромна карактер исте очекује се присуство спортиста и спортских радника, представника спортских удружења и клубова, образовних и научних установа као и установа дечје социјалне и здравствене заштите и свакако институција и органа Града и Републике, свих чија је делатност уткана у не мале и свакако значајне резултате који нису само спортски већ одраз бриге целе заједнице.

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.