Центар за нове идеје,  у партнерству са Спортским савезом особа са инвалидитетом Београд, у уторак 16. јуна 2020. год., организује манифестацију  "ДругАчији 2020". Манифестацијом се отвара Лето на Ади за особе са инвалидитетом, а организује се на Ади Циганлији (Терапијски врт и терени за ОСИ) са почетком у 10 часова. 

  Циљ манифестације је да се  особама са инвалидитетом, побољша психофизичко стање бављењем спортско-рекреативним активностима у природи. На свечаном отварању присутним учесницима ће се обратити промотери  пројекта. Манифестацију ће свечано отворити представник Министарства за рад запошљавање борачка и социјална питања.

  Програм учесницима пружа могућност такмичења у разним дисциплинама које су прилагођене особама са инвалидитетом: шах, кошарка у колицима, стони тенис, пикадо и боћање за ОСИ, а предвиђен је и  јога час.

   

  Уторак, 16. јун 2020. године. 

  Ада Циганлија – Терени за спортско-рекреативне активности особа са инвалидитетом

  Манифестацију „ДругАчији 2020“, која отвара Лето на Ади за особе са инвалидитетом, организује Центар за нове идеје у партнерству са Спортским савезом особа са инвалидитетом Београд:

  Програма са сатницом: 

  9:45 - 10 х – Окупљање учесника

  10:05 – 10:20 Поздравни говор и свечано отварање 

  На свечаном отварању са нама су: Будимир Буда Малешић, стонотенисер параолимпијац, Велимир Кнежевић председник ССОСИБ,  Горан Шеховић из Центра за нове идеје и атлетичар параолимпијац, Жељко Димитријевић, вишеструки олимпијски победник и светски рекордер у бацању чуња. 

  Манифестацију отвара представник Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије.

   

  Манифестацију отвара Ненад Нерић, државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије.

   

  10:30 – 12:30.  Инклузивна шаховска симултанка  (Терапијски врт)

  10:30 –11:30. Програм на кошаркашком терену. (Отварање кошаркашког терена  за кошаркаше у колицима) 

  10:30 – 12:00.  Пикадо турнир за ОСИ

  10:30 – 12:15. Турнир у боћању за ОСИ

  10:30 -  12:30. Турнир у стоном тенису за ОСИ

   

  Током дана биће организован Јога час за ОСИ.

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.