Јуче је, у уторак 30.јуна, Спортски савез особа са инвалидитетом Београда био почаствован приликом да у својим просторијама у Спортском центру „Олимп Звездара“ у посету може примити једног од великана нашег спорта и угледног спортског радника, Државног Секретара у Министарству омладине и спорта Владе Републике Србије, г. Предрага Перуничића.

  Своју посету г. Перуничић искористио је да се непосредније упозна са условима рада Савеза, који ове године обележава 50-ту годишњицу свог постојања,  као и плановима развоја спорта у нашем Граду, када су особе са инвалидитетом у питању и њиховим припремама за учешће на Параолимпијским играма у Токију, идуће године.

  У сваком случају, као што и сам долазак легенде југословенског и српског рукометног спорта значи велико признање,  ова посета је наставак разумевања и подршке коју спорт особа са инвалидитетом има од стране државе и града Београда као саставни део глобалне политике Владе Србије када се ради о овој популацији и представља подстицај и охрабрење у сталном настојању побољшања услова њиховог живота и рада и унапређивању положаја у друштву. 

   

  У Београду, 01.јула, 2020.г.

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.