У четвртак 06. 08. 2020.год., на рибњаку Бечмен, у организацији Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда, одржано је градско такмичење у спортском риболову. Покровитељ такмичења били су Секретаријати за спорт и омладину и Секретаријат за социјалну заштиту. Такмичење је одржано у складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба. Главни судија такмичења био је Радован Стејић. Испред Секретаријата за спорт и омладину града Београда, такмичење је отворио и поздравио такмичаре Новица Тодосијевић.

  У лову рибе удицом на пловак најуспешнија је била екипа Спортског удружења особа са инвалидитетом Београда испред удружења особа са инвалидитетом Обреновца и Друштва за спорт и рекреацију инвалида општине Звездара. У појединачној конкуренцији најуспешнија је била члан екипе из Земуна, искусна Споменка Рајаковић испред свог клупског друга Домањи Радослава из Земуна.

  У лову рибе удицом по дну највише успеха имали су чланови Спортског удружења особа са инвалидитетом „ Вожд „. Најуспешнији је био Срђан Николић, друго место освојио је Драган Јовановић, док је треће припало Гаври Вукићу.

  Поред наведених на такмичењу су учествовали и чланови Удружења дистрофичара Београда.

   

   

   

   

   

  Prijatelji

   

  © 2017 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.