Водећи рачуна о препорукама здравствених стручњака и кризног штаба и предузимајући све потребне мере превенције у условима постојеће епидемије, у петак, 14.о.м. је одржано отворено првенство Београда у шаху за особе са инвалидитетом , а где су међу учесницима најбројнији били чланови Клуба слепих и слабовидих „Напредак“, поред њих чланови ш.к. „Погледи“, удружења „Живимо заједно“ и „Београд“, општина Вождовац, Звездара, Савеза дистрофичара и други.

   

  По квалитету учесника ово је било једно од најбољих турнира до сада, а овог пута најуспешнији су били чланови „Напретка“ – Никола Ивановић, који је освојио победнички пехар и златну медаљу, и Стефан Јањић бронзану медаљу, док је друго место и сребро изборио Раде Цимеша, члан „Погледа“, док су посебним дипломама награђени најмлађи учесник, Стефан Радојичић  и најуспешнија дама, такмичарка Гордана В.Марковић.

   

  Успешан организатор и ове приредбе, која је иначе због епидемиолошке ситуације одржана на отвореном, на Ади Циганлији, био је Спортски савез особа са инвалидитетом Београда а њено је одржавање подржао и омогућио град Београд, преко Секретаријата за спорт и омладину.

   

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.