У четвртак 28.маја, на базенима 25 мај, одржано је првенство нашег  Града у једној од најпопуларнијих  дисциплина када је спорт особа са инвалидитетом у питању – пливању.

   

  Око 70 особа са инвалидитетом, учествовало је у тркама на 50 и 100м слободним стилом. Најбоље резултате остварили су браћа Борис и Јеврем Јевтић који су тренутно једни од наших најперспективнијих младих пливача са инвалидитетом, као и Елена Велљковић још увек пионирка пред којом су тек године активног тренирања и надамо се врхунских резултата. Такође Игор Деспотовић  који је и ове године одбранио прво место на обе трке и тиме показао доминацију у пливању. Прво место у својим категоријама остварили су и : Слободан Марковић (СОСИБ), Нета Славиц (Сосиб), Мркић Небојша(СОСИб), Андрић Лав (ГК Младост)и  Јотић Милица (ПК Сигма),

   

  Иначе, успешан организатор првенства био је Спортски савез особа са инвалидитетом Београда а да се оно одржи подржао је и омогућио Град Београд преко Секретаријата за спорт и омладину и Секретаријата за социјалну заштиту.

   

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.