Pozivamo sve zainteresovane osobe sa invaliditetom da  nam se pridruže na ovogodišnjem Beogradskom maratonu  - Trka zadovoljstva na 5000m, (napomena: ovu distancu ćemo pokušati svi zajedno preći u skladu sa svojim mogućnostima) koji se održava 21.04.2018. sa početkom u 10,00 časova (okupljanje je preko puta Skupštine Srbije od 09 do 9: 45) i podržite našu akciju Ravnopravno do cilja koju organizujemo zajedno sa Poverenikom za zaštitu ravnopravnosti.

  Ovu akciju organizujemo u cilju popularizacije i prezentacije sporta i rekreacije osoba sa invaliditetom. Naišavši na apsolutno razumevanje od strane organizatora Beogradskog maratona (biće nam obezbeđena medijska prezentacija, privilegovan prevoz, posebno mesto okupljanja pre i posle trke... ) pozivamo vas da u što većem broju iskoristimo ovu izvanrednu priliku i pokažemo javnosti da i mi možemo da se bavimo sportom.

  Ukoliko imate zainteresovane članove za učešće u ovoj akciiji, molimo Vas da nam blagovremeno prijavite, najkasnije do srede 18.04.2018.g. kako bi blagovremeno preuzeli sve organizacione mere. Ukoiko bi ste došli organizovanim prevozom neophodno nam je da nam u naznačenom vremenskom roku dostavite registarski broj vozila i opis vozila sa brojem putnika, kako bi dobili propusnicu koja će vam omogućiti da dođete do dogovorenog mesta jer će biti zatvoren širi centar grada.

   Svi učesnici će biti nagrađeni diplomom za učešće,majicom i osveženjem

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.