НА ОТВАРАЊУ ДЕЧЈЕГ САЈМА И НАШИ НАЈМЛАЂИ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

  Викенд за нама у Београду обележила је и  изузетно популарна приредба која се организује већ 21. годину заредом,  одржан је „Чунга – лунга „ Дечји сајам , који онима којима је намењен посебно у сећању остаје по изузетно занимљивим и разноврсним садржајима забавног, културног и спортског карактера. 

  Већ по традицији на отварању ове манифестације учествују и најмлађи суграђани са инвалидитетом па њихово присуство ни ове године није изостало – око 20 девојчица и дечака из Завода у Звечанској и Специјалне болнице у Сокобањској поделило је са посетиоцима радост игре на спортском полигону и имало прилику да ужива у богатој понуди и посебно за њих припремљеним лепим поклонима.

  Носилац организације њиховог присуства на Сајму био је као и увек до сада  Спортски савез особа са инвалидитетом Београда уз подршку Секретаријата за социјалну заштиту а, иначе, манифестацију је уиме Града отворио г. Горан Весић, посетиоци су могли да уживају у наступу хора „Чаролије“ и Леонтине, као и низа других уметника и забављача.

  Програм отварања пролећњег Дечјег сајма одржан је у петак, 11.маја у 14,30 сати, укупно је било у организацији Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда 15 девојчица и дечака – 8 из Завода у Звечанској и 7 из Специјалне болнице у Сокобањској а на полигону се придружило и још 4 малишана из круга случајних посетилаца.

  Програм на полигону је водила сарадница Весна Коцић, превоз деце је поверен „ТТим превозу“ а за све малене је организатор обезбедио пригодне поклон пакетиће.

  Полигон је маленима са инвалидитетом био на располагању од 14,30 до 15,30 сати и свеукупно се може оценити сасвим задовољавајућим.

   

   

   

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.