ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА НА ВОДИ - ИЗВЕШТАЈ

  Спортски савез особа са инвалидитетом Београда у сарадњи са Друштвом за спорт и рекреацију инвалида општине Звездара организовао је  већ традиционалну манифестацију која се одржала на базенима   СЦ «Олимп Звездара» у четвртак, 6. Септембра. На манифестацији је учествовало око 80 особа са инвалидитетом, најбројнији су били из Удружења Победник и МНРО Звездара, а такође бројни су били из Дома у Сремчици и корисници Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју Шекспирова, Борска, Корнелије Станковић, а по први пут и корисници из боравка из Младеновца, где су од овог лета почеле континуиране бесплатне спортске активности  за децу са инвалидитетом као наравно и једног од домаћина ДСРИ Звездара.

   Учесници су имали прилику да учествују у интересантним спортским активностима које су биле реализоване око базена, а игре су осмишљене на занимњив и једноставан начин тако да све особе са инвалидитетом без обзира на врсту инвалидитета су могле да учествују.

   На манифестацији је присуствовао  Председник општине Звездара Милош Игњатовић, као и представник Секретаријата за спорт и омладину Новица Тодосијевић који су и главни покровитељи манифестације.

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.