Prvi međunarosni košarkaški kup "Mor red"

   

  Obaveštavamo vas da će se 30.9. i 1.10. održati prvi medjunarodni košarkaški kup-„Moj Red“ za igrače sa posebnim obrazovnim potrebama. Na turniru ce učestvovati košarkaške ekipe iz Srbije kao i gosti iz Norveške, ekipa “Hop Stars”.

  Hop Stars je oformljen 2016. godine kada je naš licencirani košarkaški trener i bivša profesionalna košarkašica Tanja Ličina, radila na razvoju kluba HOP BBK u Bergenu. Hop Stars su trenutno jedina košarkaška ekipa za igrače sa posebnim obrazovnim potrebama u Norveškoj. U saradnji sa Sportskim Savezom osoba sa invaliditetom Beograda i humanitarnom organizacijom Osmeh na Dar, pokrenuta je inicijativa za razvoj sličnih košarkaških timova u Srbiji u cilju upotpunjavanja prilika koje naše društvo pruža deci i odraslim sa posebnim obrazovnim potrebama.

  Turnir pocinje u 12h u nedelju u Republičkom zavodu za sport, odakle se igrači istog dana sele u Sportsku halu Žarkovo i traje do ponedeljka sa svečanim zatvaranjem i dodelom medalja u 16h u Republičkom zavodu za sport.

   

   

  Dobrodošli !

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.