СИМУЛТАНКА ГОВЕДАРИЦЕ У ДОМУ ЗА ОДРАСЛА ИНВАЛИДНА ЛИЦА

   

  Јуче је, у четвртак 21.фебруара т.г. у Дому за одрасла инвалидна лица у Земуну, на Бежанијској коси одржана већ традиционална шаховска приредба у којој наши угледни шахисти играју симултанку у којој су противници станари ове установе и чланови њиховог клуба „Погледи“ као и полазници школе шаха за децу са инвалидитетом „Шах без баријера“ и њихови гости.

  Ове је године гост симултанке био наш уважени интернационални мајстор, члан ш.к. „Црвена Звезда“ и победник бројних турнира у земљи и иностарнству Радомир Говедарица, играло се на 20 табли а у мечу који увек побуђује значану пажњу љубитеља ове древне игре домаћини су успели да изборе 1,5 поен. Непоражени у дуелу са угледним противником остали су станари установе и чланови ш.к.“Погледи“ – Зоран Ристић и Момчило Ружичић као и пријатељ овог клуба душан Узелац.

  Организатор овог заиста лепог дружења које је одржано 12-ту годину заредом био је шаховски клуб „Погледи“ који је и формиран као клуб особа са инвалидитетом, а уз разуневање и подршку установе Дома за одрасла инвалидна лица и Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда.

   

   

  У Београду, 22.фебруара, 2019.г.

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.