Колекцијом од 18 слика циклуса “Светови у нама”, младог уметника Марка Игњатијевића желимо да Вас позовемо на донаторску аукцију “Дар на Дар”.

  Месец март смо одлучили да обележимо уметничком нотом, и да Вас упознамо и да Вам представимо рад нашег уметника из Крагујевца. У то име смо за Вас припремили посебна уметничка дела из циклуса слика “Светови у нама”. Све слике су радјене уљем на платну у димензијама 50x60. Циљ ове наше аукције јесте прикупљање средстава за реализацију програмских активности Савеза у раду са најмлађом популацијом са инвалидитетом у условима пандемије.

  Марко Игњатијевић је родјен 7. маја 1979. год. Иако није академски сликар, он је развио сопствени уметнички израз коме је доследан, а који је настао као последица даровитости и израженог осећаја за уметност, са којим се човек рађа. Уметнички правац коме је Игњатијевић наклоњен може се окарактерисати као духовни експресионизам. Његове слике су колоритне,  делимично апстрактне и у себи садрже неку невидљиву нит која вешто привлачи посматрача. Управо ту негде, далеко од света, посматрач може да добије одговор на сва питања која муче његову душу. Марко Игњатијевић  својим духовним експресионализмом плени и позива на дубоко размишљање… Марко је учествовао на пар колонија из којих је стекао нове видике И познанства .Истакао би међународну колонији у Голубцу где је био једини сликар из наше земље И представио је у њбољем светлу..Његове слике су широм света ..и добија позиве за разне светске изложбе. Због ситуације у свету то се све померило. А чека га Њујорк И на лето Беч..

  Сви купци слика биће уједно и донатори акције “Дар на Дар”.  

  Аукција почиње 8.марта. 2021 године у 12 часова, почетна цена за сваку слику је 16.000 динара. Понуде се шаљу на мејл оOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. И на сваких 7 дана понуде се прегледају, слику добија онај  који је највише понудио. На официјалном сајту савеза www.sosib.rs ће се свакодневно ажурирати понуде за сваку слику појединачно. 

  Понуду дајете тако што напишете број слике који стоји на сајту И понуду у динарима. 

  На крају сваке недеље продате слике се бришу са сајта. 

   

  Слика бр.1

   

  Слика бр.2

   

  Слика бр.3

   

  Слика бр.4

   

  Слика бр.5

   

  Слика бр.6

   

  Слика бр.7

   

  Слика бр.8

   

  Слика бр.9

   

  Слика бр.10

   

  Слика бр.11

   

  Слика бр.12

   

  Слика бр.13

   

  Слика бр.14

   

  Слика бр.15

   

  Слика бр.16

   

  Слика бр.17

   

  Слика бр.18

   

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.